Sjerpen

Precies zoals u het hebben wilt.

Bekijk het aanbod van H.G.S. als u een sjerp wilt bestellen.

Sjerpen kunnen voor diverse gelegenheden gemaakt worden.

De winnaar van een verkiezing of een jarige eert u het beste met een mooie sjerp. Bij H.G.S. Sportprijzen kunt u dan ook sjerpen bestellen in diverse uitvoeringen en kleuren,allen zijn te bedrukken met een passende tekst.

Ideeen

Missverkiezing? Prins Carnaval? Vaderdag? U kunt altijd de perfecte sjerpen bij ons bestellen. U kiest de tekst, het lettertype, de kleur en andere uitvoeringsmogelijkheden. In principe is alles bespreekbaar bij H.G.S. Sportprijzen. U kunt eventueel een rozet toevoegen voor extra flair.

Bestellen

wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Kortom: wij hebben altijd de juiste keuze in huis, of het nu om een professioneel evenement gaat, of om een enkele sjerp die u wilt bestellen als aandenken of geschenk. Bekijk snel het aanbod van H.G.S. Sportprijzen in de webwinkel.

Sjerp 75 cm

Bestel
R.8
  Levertijd:5-7 dagen
R._8_sjerp

Sjerp 75cm

Vanaf € 15,00

In diverse kleuren te verkrijgen.

Sjerp

Vanaf
Bestel
  Levertijd:5-7 dagen

Witte Sjerp Moire met opdruk.

U heeft de keuze uit verschillende kleuren tekst en de mogelijkheid om zelf uw tekst aan te geven welke u op de sjerp wit hebben.

Indien opdruk van full colour logo dient u een goed voorbeeld aan ons te mailen info@hgsdiensten.nl

Logo bestand JPG - EPS - CDR - AI - TIF - Gif

  

Kleuren lint
 

Sjerp

Vanaf
Bestel
G109
  Levertijd:5-7 dagen
Sjerp

Sjerp met relief paardenhoofd.

Rozet 170 mm doorsnede.

Lengte 1800 mm.

Sjerp polyester

Bestel
RR036
  Levertijd:5-7 dagen
 • Ideaal voor evenementen
 • Satijnen chevron met rand
 • Stof 100% polyester
 • Maat: Eén Maat - 10 x 88cm
Uw sjerp wordt gratis voorzien van uw persoonlijke tekst aan de voorzijde van het lint. Wij adviseren om niet meer dan 20-25 tekens per tekstregel in te geven bij 'Tekst voorzijde'. Deze tekst wordt aan de voorzijde van de sjerp geplaatst, maar er zijn natuurlijk maar een beperkt aantal karakters beschikbaar om de tekst mooi leesbaar te kunnen houden. Indien u toch een lange tekst hebt adviseren wij deze over twee regels te verdelen. U kunt een tweede regel met tekst tijdens uw bestelling aangeven. Wij centreren dan uw tekst netjes onder elkaar over een maximale breedte van 41 cm. De hoogte van de tekst wordt bepaald door de hoeveelheid tekst. Onze medewerkers zorgen voor een mooie verdeling en verhouding van uw tekst.

Optioneel kunt u er ook voor kiezen om een tekst op de achterzijde te plaatsen om uw sjerp nog meer compleet te maken! De tekst op de achterzijde zit niet bij de prijs inbegrepen en daarom rekenen wij daarvoor een kleine toeslag.