Medische Polsbandjes

    Levertijd:5-7 dagen
Bestel
  • Beschrijving

De Medische Polsbandjes van Orakel zijn eenvoudig en snel aan te brengen, niet overdraagbaar en discreet. Zowel ziekenhuizen, rusthuizen als andere verzorgingsinstellingen maken gebruik van identificatiepolsbandjes om de patiënten duidelijk te onderscheiden van het begin tot het eind van hun behandeling. Alle essentiële informatie over een patiënt kan op het polsbandje genoteerd worden.

Orakel biedt 3 verschillende uitvoeringen van het medische polsbandje: vinyl met steekkaartje, beschrijfbare vinyl of Tyvek. Al deze modellen hebben hetzelfde doel: een snelle en eenvoudige identificatie van de patiënt. Bovendien zijn de polsbandjes voorzien van een veiligheidssluiting waardoor het bandje niet overgedragen kan worden.

De Vinyl polsbandjes zijn gemaakt van een hypo-allergeen en vochtbestendig materiaal zonder scherpe kantjes. Ze zijn leverbaar voor volwassenen en voor baby’s.
De Tyvek polsbandjes zijn zacht, water- en zuurbestendig, onscheurbaar en heel eenvoudig in gebruik. Ze zijn eveneens leverbaar voor volwassenen en baby’s.

Zowel de Vinyl polsbandjes als de Tyvek polsbandjes zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen waardoor men kan werken met kleurencodes. Zo kunnen bepaalde kleuren allergieën signaleren, spoed, speciale behandelingen of acute ziekten.

Onze medische polsbandjes met insteekkaartje zijn beschikbaar in 3 standaard kleuren: wit, licht blauw en transparant. Andere kleuren mogelijk op aanvraag.

De beschrijfbare vinyl bandjes stemmen overeen met de brede vinyl polsbandjes en je kan de beschikbare kleuren terugvinden bij de kleurenlijst van dat product.

Zo ook voor de Tyvek polsbandjes, deze zijn beschikbaar in 12 kleuren.