Non-Woven

Non Woven vanen en diversen.                                                                                                                      U heeft de mogelijkheid om de vanen in combinatie met uw eigen verenigings en of bedrijfs logo in elk model te laten ontwerpen.                                                                                                                       Vraag hiervoor naar de mogelijkheden of stuur ons een mail op info@hgsdiensten.nl

Er kan er maar één de winnaar zijn. 

Ook als u een erelint of vanen wilt bestellen: H.G.S.

Ook erelinten en vanen zijn te bestellen in een zeer grote variatie aan mogelijkheden bij H.G.S. Sportprijzen. Wij doen er alles aan om voor elk denkbaar evenement een passende oplossing te vinden. Daarom zorgen wij ervoor dat u volop de keuze hebt, en kleuren, franje, tekst en afbeelding zelf kunt kiezen.

Als u een mooi erelint bestelt dan zorgt u ervoor dat elke deelnemer een mooi, klein aandenken heeft aan uw evenement. Ook uitgebreidere vanen zijn te bestellen, erg leuk om te verzamelen en om trots aan de muur te laten prijken.

In onze webshop kunt u direct kiezen binnen ons uitgebreide bestand aan sportafbeeldingen die op uw erelinten of vanen bedrukt kunnen worden. Toch iets anders in gedachten? Vertel het ons gerust en wij maken het voor u waar.

 
Vanaf
 
Vanaf
 
Vanaf
 
Vanaf
 
Vanaf