Algemene bestelinformatie specials 1

HGS Sportprijzen.nl  maakt het u gemakkelijk en overzichtelijk door u vooraf precies aan te geven wat de mogelijkheden en kosten zijn. Wij werken met digitale werktekeningen zodat u exact kunt zien hoe uw product of bedrukking eruit komt te zien. U wordt tijdens het productieproces tot aan het aflevermoment op de hoogte gehouden. Ook staat after sales bij ons hoog in het vaandel.

Op welke wijze kunt u bijdragen aan dit proces ?

Aanleveren logo/ontwerp

Voor het vervaardigen van uw product hebben we uw eigen logo/ontwerp nodig. Deze kunt u digitaal per e-mail, per fax of cd-rom aanleveren.

Offerte

Zoals gezegd geven we u vooraf een exacte prijsopgave van de totale kosten. Deze offerte bevestigt u per fax of e-mail.
U helpt ons door uw persoonlijke gegevens goed te controleren. Dit vereenvoudigt het versturen van uw goederen naar het juiste adres.

Digitale werktekening


Per e-mail ontvangt u een digitale werktekening. Voordat we overgaan tot productie moet u eerst de werktekening goedkeuren. Ook wij kijken en controleren mee. In de werktekening wordt nauwkeurig aangegeven welke kleuren er gebruikt zullen worden. Ook de afmetingen van het product staan vermeld.



PMS kleuren

Wij werken met PMS-kleuren. Deze staan ook in de werktekening aangegeven. Via onderstaande link kunt u de kleuren zelf bekijken.

http://www.powdercoat.nl

Het ontvangen van uw goederen

Voor het versturen van uw goederen maken wij gebruik van erkende bedrijven zoals TNT Post, Fedex UPS en DHL. Als uw zending is verstuurd, krijgt u uw eigen pakketnummer en de website waarop u uw zending kunt volgen, van het versturen tot het ontvangen.