Polsbandjes

Onze polsbandjes zijn een eenvoudig en niet-overdraagbaar identificatiemiddel bij evenementen, manifestaties, bars, discotheken,… Polsbandjes vormen een betrouwbare toegangscontrole en bovendien zijn ze de perfecte drager van je logo of dat van jouw sponsor. Door de ruime keuze aan types, kleuren en bedrukkingsmogelijkheden maken onze polsbandjes de snelle herkenning van doelgroepen mogelijk.

HGS kan zich met trots pionier noemen op de Europese markt van het polsbandje als toegangscontrole. En we zijn allebehalve vastgeroest want nog elke dag zijn we in de weer met productverbeteringen en vernieuwing.
Doordat we de bedrukking op onze polsbanden zelf in handen hebben, kunnen we onze duizenden klanten een uitstekende kwaliteit garanderen aan een correcte prijs en een grote flexibiliteit in oplages en levertermijn. We willen elke klant zo ver mogelijk in zijn of haar wensen volgen. Zo hoort het natuurlijk!

Textiel

Onze mooie textiel geweven polsbandjes bieden een sluitende toegangscontrole én worden nog lang na het evenement gedragen, een echt verzamelobject dus!

We bieden 2 type sluitingen aan bij de geweven polsbandjes: de aluminium en plastic sluiting.
De voordelige en sterke aluminium sluiting wordt gesloten met behulp van een speciale tang. De moderne, plastic sluiting kan eenvoudig en snel met de hand gesloten worden. Beide sluitingen zijn bedoeld voor éénmalig gebruik en kunnen dus na sluiting niet heropend worden zonder beschadiging aan het polsbandje.

De textiel polsbandjes zijn gemaakt van sterk maar zeer comfortabel te dragen textiel. Ze worden speciaal voor jou geweven in maximaal 8 verschillende kleuren per ontwerp. Vrijwel elke kleurencombinatie is mogelijk. Bovendien kunnen we als extra ook nog lurex (goud en zilverdraad) en UV-motieven inweven.

De textiel geweven polsbandjes van HGS zijn tevens OEKO-TEX gecertificeerd. Sinds 1992 heeft de OEKO-TEX 100-norm zich ontpopt tot een internationale veiligheidsnorm, die toepassing vindt in de gehele textielketen.

Elk product dat het label draagt, heeft omvangrijke tests in onafhankelijke Europese keurinstituten doorgaan en werd volgens eenduidige, strenge maatstaven onderzocht. Criteria voor de Orakel textiel geweven polsbandjes zijn:

  • gegarandeerd vrij van kleurstoffen die mogelijk allergie opwekken
  • gegarandeerd vrij van kankerverwekkende kleurstoffen of daaraan verwante stoffen
  • bevat een grenswaarde voor pesticide
  • beschikken over een huidvriendelijke pH-waarde
Levertijd:5-7 dagen
Bestel

Tyvek Polsbandjes zonder opdruk

Polsbandjes in Tyvek zonder opdruk bieden de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Onbedrukte Tyvek polsbandjes zijn leverbaar in 19 en 25 mm breedte, in vellen van 10 afscheurbare polsbandjes.
Het materiaal Tyvek bestaat uit verschillende synthetische lagen, waardoor de Tyvek polsbandjes een onscheurbaar en waterbestendig geheel vormen. De polsbandjes worden gesloten met een speciale kleefstrook, die zo ontworpen is dat je eventuele fraude meteen kan opmerken.

Natuurlijk produceren we ook bedrukte Tyvek polsbandjes, de goedkopere Economy Print Polsbandjes en de Business Print Polsbandjes waar meer opdrukkleuren en opties mogelijk zijn.

Verder hebben we in ons assortiment nog:

Orakel biedt een compleet gamma aan producten die nodig zijn bij het organiseren van een evenement: jetons, drankbonnetjes, drankbekers, lanyards, tickets,...

Levertijd:5-7 dagen
Bestel

Polsbandjes Tyvek Economy Print: goedkoop kwalitatief maatwerk!

Tyvek Economy Print zijn polsbandjes bedrukt met tekst en/of logo’s in zwarte inkt. Deze polsbandjes zijn de goedkope oplossing voor jouw polsbandjes op maat.


We bieden deze bedrukte Tyvek polsbandjes aan in 2 maten: 19 mm en 25 mm breed. Dat in 15 verschillende kleuren. De Tyvek Economy Print polsbandjes zitten op vellen van 10 afscheurbare polsbandjes.

Polsbandjes in Tyvek zijn zeer populair temeer omdat ze de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden. Het materiaal Tyvek bestaat uit verschillende synthetische lagen die een onscheurbaar en waterbestendig geheel vormen. De polsbandjes worden gesloten met een speciale kleefstrook die zo ontworpen is dat je eventuele fraude meteen kan opmerken. Polsbandjes in Tyvek zijn de perfecte toegangscontrole!

Wens je andere kleuren opdruk, nummering, barcodes, black light inkt,… neem dan eens een kijkje bij de Tyvek Business Print polsbandjes waar er vele drukmogelijkheden bestaan of neem gerust contact zodat we samen jouw wensen kunnen waarmaken.

Verder hebben we in ons assortiment ook vinyl polsbandjes en textiel geweven polsbandjes ter beschikking.

Levertijd:5-7 dagen
Bestel

Polsbandjes Tyvek Business Print

Tyvek Business Print staat voor veelzijdig kwalitatief maatwerk. Je kan de polsbandjes personaliseren met tekst en/of logo’s in alle kleuren inkt, inclusief zilver, goud en black light inkt. Daarnaast kunnen de polsbandjes ook voorzien worden van onder meer extra nummering of codering, barcodes en meerkleurendruk. Het is zelfs mogelijk op elk polsbandje een andere naam te drukken.
Neem gerust contact zodat wij samen jouw wensen kunnen waarmaken.

Polsbandjes in Tyvek zijn zeer populair, ze bieden de beste prijs-kwaliteitverhouding. Het materiaal Tyvek bestaat uit vele synthetische lagen die een onscheurbaar en waterbestendig geheel vormen. De polsbandjes worden gesloten met een speciale kleefstrook die zo ontworpen is dat je fraude meteen kan opmerken. De meest perfecte gepersonaliseerde toegangscontrole!

Heb je eerder nood aan een simpel polsbandje met zwarte opdruk en wil je de kosten drukken, dan kan je eens kijken bij de Tyvek Economy Print polsbandjes.

Verder hebben we in ons polsband assortiment ook vinyl polsbandjes en textiel geweven polsbandjes ter beschikking.

Levertijd:5-7 dagen
Bestel

Vinyl Smal

Vinyl Smal polsbandjes zijn de elegante oplossing voor je toegangscontrole en kunnen gemakkelijk meerdere opeenvolgende dagen gedragen worden zonder te beschadigen of te verkleuren.

Vinyl Smal polsbandjes zijn even sterk als Vinyl polsbandjes met Verbreding, beide types vinyl polsbanjes bestaan uit 3 lagen waardoor ze sterk en tegelijkertijd comfortabel blijven. De buitenste laag geeft de bandjes een aangename kleur terwijl de middelste laag extra sterkte geeft. De binnenste laag zorgt voor een comfortabel gevoel rond de arm. De vinyl polsbandjes worden gesloten met een handige, plastic druksluiting die niet geopend kan worden zonder duidelijke beschadiging.

Vinyl Smal polsbandjes bestaan in 12 kleuren waaronder zowel matte als glanzende en kunnen worden bedrukt met tekst en/of logo’s in 1 of 2 kleuren naar keuze.

Wanneer je iets extra wenst voor de vips op jouw evenement, heeft Orakel de Plastic Glitter polsbandjes.

Orakel biedt een compleet gamma aan producten die nodig zijn bij het organiseren van een evenement: jetons, drankbonnetjes, drankbekers, lanyards, tickets,...

Levertijd:5-7 dagen
Bestel

Vinyl met Verbreding

Onze Vinyl polsbandjes met Verbreding hebben een groter drukoppervlak voor nog meer zichtbaarheid van jouw gegevens of reclame. Vinyl polsbandjes met Verbreding bieden naast grotere opdrukmogelijkheden ook steeds de zekerheid van 3-lagige comfortabele vinyl bandjes.

Vinyl polsbandjes met Verbreding zijn even sterk als Vinyl Smal polsbandjes, beide types vinyl polsbanjes bestaan uit 3 lagen waardoor ze sterk en tegelijkertijd comfortabel blijven. De buitenste laag geeft de bandjes een aangename kleur terwijl de middelste laag extra sterkte geeft. De binnenste laag zorgt voor een comfortabel gevoel rond de arm. De vinyl polsbandjes worden gesloten met een handige, plastic druksluiting die niet geopend kan worden zonder duidelijke beschadiging.

Vinyl polsbandjes met Verbreding bestaan in 12 kleuren waaronder zowel matte als glanzende en kunnen worden bedrukt met tekst en/of logo’s in 1 of 2 kleuren naar keuze.

Wanneer je iets extra wenst voor de vips op jouw evenement, heeft HGS de Plastic Glitter polsbandjes.

Levertijd:5-7 dagen
Bestel

Plastic Glitter

Plastic Glitter polsbandjes zijn ideaal voor vipevents, lounges, parties, galabals en meer. Ze onderscheiden jouw vipgast van de anderen door een prachtig glitterbandje.

De Plastic Glitter polsbandjes worden gesloten met een handige, plastic druksluiting die niet geopend kan worden zonder duidelijke beschadiging, dus voor éénmalig gebruik.

Wij bieden de Glitter polsbandjes aan in 7 kleuren: zilver, goud, rood, blauw, groen, roze en lichtblauw.

Andere polsbandjes voor jouw vip:

Levertijd:5-7 dagen
Bestel

Medische Polsbandjes

De Medische Polsbandjes van Orakel zijn eenvoudig en snel aan te brengen, niet overdraagbaar en discreet. Zowel ziekenhuizen, rusthuizen als andere verzorgingsinstellingen maken gebruik van identificatiepolsbandjes om de patiënten duidelijk te onderscheiden van het begin tot het eind van hun behandeling. Alle essentiële informatie over een patiënt kan op het polsbandje genoteerd worden.

Orakel biedt 3 verschillende uitvoeringen van het medische polsbandje: vinyl met steekkaartje, beschrijfbare vinyl of Tyvek. Al deze modellen hebben hetzelfde doel: een snelle en eenvoudige identificatie van de patiënt. Bovendien zijn de polsbandjes voorzien van een veiligheidssluiting waardoor het bandje niet overgedragen kan worden.

De Vinyl polsbandjes zijn gemaakt van een hypo-allergeen en vochtbestendig materiaal zonder scherpe kantjes. Ze zijn leverbaar voor volwassenen en voor baby’s.
De Tyvek polsbandjes zijn zacht, water- en zuurbestendig, onscheurbaar en heel eenvoudig in gebruik. Ze zijn eveneens leverbaar voor volwassenen en baby’s.

Zowel de Vinyl polsbandjes als de Tyvek polsbandjes zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen waardoor men kan werken met kleurencodes. Zo kunnen bepaalde kleuren allergieën signaleren, spoed, speciale behandelingen of acute ziekten.

Levertijd:5-7 dagen
Bestel

Tyvek polsbandjes bedrukt met het Orakel logo: € 25/500 stuks

Tyvek Promo polsbandjes zijn zeer populair temeer omdat ze de beste prijs-kwaliteitsverhouding bieden.
Het materiaal tyvek® bestaat uit vele synthetische lagen die een onscheurbaar en waterbestendig geheel vormen. De polsbandjes worden gesloten met een speciale kleefstrook die zo ontworpen is dat je eventuele fraude meteen kan opmerken. De perfecte toegangscontrole!
Levertijd:5-7 dagen
Bestel

Promo Tyvek confetti fluo geel 25 mm: € 26/500 stuks

Tyvek Promo polsbandjes zijn zeer populair temeer omdat ze de beste prijs-kwaliteitsverhouding bieden. Het materiaal tyvek® bestaat uit vele synthetische lagen die een onscheurbaar en waterbestendig geheel vormen. De polsbandjes worden gesloten met een speciale kleefstrook die zo ontworpen is dat je eventuele fraude meteen kan opmerken. De perfecte toegangscontrole!
Levertijd:5-7 dagen
Bestel