Erelinten

Vanen zijn inclusief standaard sportafbeelding en bedrukking tekst. Erelint is afgewerkt met kartel aan onderzijden en ring aan bovenzijden. Wanneer de kleurvolgorde bijv. zwart-geel van belang is, dan dient u dit duidelijk te vermelden daar het mogelijk is dat de kleuren andersom zijn, bijv. geel-zwart.  Bij de folie druk erelint satijn 18 x 5 cm kunt u in de afdeling meerder afbeelding bekijken welke afbeelding u op de vaan mee wilt laten drukken. Let op dat u hier de tijd voor neemt daar deze afdeling uit 45 pagina's bestaat. Als u uw eigen embleem toe wilt voegen kost dat € 32,50 extra. Het eigen embleem gelieve als EPS, AI of een duidelijke JPG bestand naar ons mailen. Hierbij geld een minimale afname van 25 stuks.

Er kan er maar één de winnaar zijn.

Ook als u een erelint of vanen wilt bestellen: H.G.S.

Ook erelinten en vanen zijn te bestellen in een zeer grote variatie aan mogelijkheden bij H.G.S. Sportprijzen. Wij doen er alles aan om voor elk denkbaar evenement een passende oplossing te vinden. Daarom zorgen wij ervoor dat u volop de keuze hebt, en kleuren, franje, tekst en afbeelding zelf kunt kiezen.

Als u een mooi erelint bestelt dan zorgt u ervoor dat elke deelnemer een mooi, klein aandenken heeft aan uw evenement. Ook uitgebreidere vanen zijn te bestellen, erg leuk om te verzamelen en om trots aan de muur te laten prijken.

In onze webshop kunt u direct kiezen binnen ons uitgebreide bestand aan sportafbeeldingen die op uw erelinten of vanen bedrukt kunnen worden. Toch iets anders in gedachten? Vertel het ons gerust en wij maken het voor u waar.

 
 
Vanaf
 
Vanaf
 
Vanaf
 
Vanaf
 
Vanaf
 
Vanaf