Mokken

Alle prijzen zijn per stuk incl. 19% b.t.w. en exclusief verzendkosten.

U treft op de volgende pagina’s onze modellen aan met prijzen inclusief bedrukking in 1 standaard kleur op 1 zijde van het artikel.

Prijzen behorende bij andere aantallen dan de vermelde kunt U bij ons opvragen.

Voordat we tot definitief drukken overgaan krijgt U vooraf een kopie van het te drukken decor (per e-mail). U kunt op dat moment nog een eventuele wijziging aanbrengen. Ook vindt er vooraf kleuren overleg plaats zodat U achteraf niet voor verrassingen komt te staan. 

Veel succes met Uw keuze!

Instelkosten zijn incl. 19% b.t.w.

Precies zoals u het hebben wilt.

 

Laat een glas, mok of tegel bedrukken door H.G.S.

 

Bij H.G.S. Sportprijzen houden wij ons aanbod graag veelzijdig en compleet. Daarom kunt u er bij ons ook voor kiezen om een glas, mok of tegel te laten bedrukken. Deze voorwerpen kunnen uiteraard als prijs gebruikt worden, maar zijn ook ideaal promotiemateriaal of een origineel cadeau.

De bedrukkingen van H.G.S. Sportprijzen zijn zorgvuldig aangebracht en van hoge kwaliteit. Een mok of glas kan probleemloos in de vaatwasser worden geplaatst. Wij hebben een uitgebreide collectie van verschillende mokken en glazen die met een door u gekozen tekst en afbeelding kunnen worden bedrukt.

Ook hebben wij leuke keramische wandtegels. Leuk met een persoonlijke tegeltjesboodschap. Kijk snel in onze webshop om alle mogelijkheden te bekijken en laat direct een glas, mok of tegel bedrukken.

mok hlm-8