Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

  • Beschrijving
Kleine pakketjes versturen wij meestal met post nl, deze komt het de dag nadat wij het verstuurd hebben bij u aanleveren, mocht u niet thuis zijn dan komen ze de dag erna nogmaals waarna u een kaart in de bus krijgt met de mededeling op welk postkantoor u de bestelling kunt afhalen.
Grotere bestellingen gaat met de DHL, ook deze komt de dag nadat wij de artikelen verstuurd hebben bij u aan de deur, mocht u niet thuis zijn dan komen ze de volgende dag nogmaals langs. Mocht u ook dan niet thuis zijn dan ontvangt u een kaart in de bus met hierop een telefoonnummer. Als de DHL nogmaals langs moet komen of op een ander adres moet bezorgen kunnen hier meerkosten voor berekend worden. Het is dus zaak om te zorgen dat er iemand op het opgegeven adres aanwezig is om de order aan te nemen. Zodra uw bestelling hier verzonden wordt sturen wij een mail met de mededeling dat het verzonden is, u kunt dan rekening houden met aflevering op de eerstvolgende werkdag.
DHL bezorgt niet op zaterdag, als het per post verzonden wordt kan het op zaterdag aangeboden worden, een garantie kunnen wij echter niet geven.