Bedrukking

Wij bieden tevens de mogelijkheid tot het bedrukken van de kleding. Zoals rugnummers, logo's, of sponsornamen.

Er zijn erg veel verschillende mogelijkheden om kleding van een applicatie te voorzien.  De juiste techniek is vaak afhankelijk van o.a. de ondergrond, de oplage en het aantal kleuren van de applicatie. Ook de gewenste uitstraling speelt een grote rol. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Zeefdruk
Meest gebruikte druktechniek. Zeer duurzaam en tot full colour mogelijk. Pas interessant bij grotere aantallen. 15+

Transferdruk
Vorm van zeefdruk, waarbij de bedrukking eerst in spiegelbeeld op een papier wordt aangebracht en daarna op de kleding bedrukt. Goede optie wanneer de oplage reletief klein is, maar er in de toekomst nog orders met dezelfde bedrukking volgen.

 

Flexdruk
Iets glanzend, glad oppervlak, duurzaam tot 3 verschillende kleuren per ontwerp. Ook zeer goed op sportkleding te gebruiken. Kleine aantallen.

 

Speciale flexdruk
Glad, glinsterend oppervlak heel duurzaam 1 kleur per ontwerp. Kleine aantallen.

Flockdruk
Voelt fluweelachtig aan, als een dun laagje pluche heel duurzaam tot 3 kleuren per ontwerp. Kleine aantallen.

Digitale druk (sublimatie)
Full colour mogelijk. Ideaal voor foto's en of full colour logo's. alleen op lichte kleur shirts met polyester bruikbaar.

Borduren
Zeer mooie afwerking, niet geschikt voor dunne stoffen. Relatief duur

Vergroot uw zichtbaarheid.

Sportkleding en promotiekleding laten bedrukken

H.G.S. Sportprijzen biedt u graag een zo compleet mogelijke service. Wij kunnen u daarom ook van passend textiel voorzien voor uw evenement. U kunt sportkleding of promotiekleding door ons laten bedrukken, geheel naar wens en op maat geleverd. Door sportkleding te bedrukken met een naam, jaartal of dergelijke hebt u direct een passend aandenken aan uw evenement voor deelnemers. Laat u door ons uw promotiekleding bedrukken, dan is uw team direct herkenbaar en weten uw gasten het personeel direct te vinden. U kunt sportkleding en promotiekleding laten bedrukken in elke wensbare uitvoering. Zelf textiel leveren is mogelijk, maar neem ook zeker eens de tijd om ons voordelige aanbod te bekijken.