khan_picture

Sport Kleding

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij leveren alle benodigdheden die met voetbal en andere sporten te maken hebben aan verenigingen, scholen en bedrijven. Ook het bedrukken van kleding, tassen etc. behoort tot de mogelijkheden.

Vergroot uw zichtbaarheid.

Sportkleding en promotiekleding laten bedrukken

H.G.S. Sportprijzen biedt u graag een zo compleet mogelijke service. Wij kunnen u daarom ook van passend textiel voorzien voor uw evenement. U kunt sportkleding of promotiekleding door ons laten bedrukken, geheel naar wens en op maat geleverd. Door sportkleding te bedrukken met een naam, jaartal of dergelijke hebt u direct een passend aandenken aan uw evenement voor deelnemers. Laat u door ons uw promotiekleding bedrukken, dan is uw team direct herkenbaar en weten uw gasten het personeel direct te vinden. U kunt sportkleding en promotiekleding laten bedrukken in elke wensbare uitvoering. Zelf textiel leveren is mogelijk, maar neem ook zeker eens de tijd om ons voordelige aanbod te bekijken.

Bedrukking

Een van de specialiteiten waarmee HGS Sportswear u van dienst kan zijn is het bedrukken van kleding, tassen enz.
Het bedrukken van teamkleding heeft door onze ervaring een hoge kwaliteit standaard. Hierbij kunt u denken aan sponsor bedrukking, logo's, namen en rugnummers. Groot voordeel is, dat het door uw aangeleverd materiaal, als film in ons bestand blijft staan, zodat u de volgende keer geen extra filmkosten heeft bij een vervolg opdracht. Kortom, bij HGS Sportswear kan iedere gewenste tekst op een ruim assortiment van alle Macron, Errea en Jako shirts en overige kleding gedrukt worden.
Dit alles tegen een scherpe prijs!

Informeert u via het info@hgsdiensten.nl  of telefonisch naar de mogelijkheden voor het bedrukken van textiel.

Cool T-Shirt met contrasterend gekleurde details

Bestel
JC003
  Levertijd:5-7 dagen

Cool Dames T-Shirt

Bestel
JC005
  Levertijd:5-7 dagen

Cool Hemd

Bestel
JC007
  Levertijd:5-7 dagen

Cool Meisjeshemd

Bestel
JC015
  Levertijd:5-7 dagen

Cool Poloshirt

Bestel
JC040
  Levertijd:5-7 dagen

Cool Hoodie

Bestel
JC050
  Levertijd:5-7 dagen

Cool Short

Bestel
JC080
  Levertijd:5-7 dagen